resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2885
    bir noktanın ayrımına iyi varmak gerekiyor.

    taraftar, yani biz, melo'yu sadece bölgesinin en iyi alternatiflerinden birisi olduğu için istemiyoruz. hepimizin içindeki bu melo isteğinin tek bir sebebi var; yılların oluşturduğu güvensizlik.

    şunu demek istiyorum, bizim orta sahamız geçen yıla kadar rezalet bir bölgeydi. iyi topçular gelmedi değil, geldi. conceicao, elano, lincoln... hatta daha geriye gidersek ilic, zamanının ayhan'ı falan.

    ama hep bir eksik kaldık o bölgede. denge bir türlü sağlanamadı. mesela 1999 yılı başında emre+suat'ın maddi olarak değeri belki de -vurmayın belki diyorum- lincoln+ayhan'ı geçmez. ama emre ile suat dengelidir, lincoln ile ayhan dengesiz. elano ile mustafa sarp dengesizdir mesela. elano kayserispor'a muhteşem bir gol atıp maçı getirir, lider olursun. ertesi hafta mustafa sarp bi hata yapar, liderliği devredersin. neyse.

    bahsetmek istediğim, bir türlü o dengeyi yakalayamamıştık biz. hep bir sorun, hep bir kötü orta saha muhabbeti.

    yıllardan sonra, ilk kez geçen yıl melo selçuk ikilisi hem defansif hem ofansif olarak orta sahanın ne demek olduğunu hatırlattılar bize. şimdi, yönetime güvensek desek ki, melo gider cambiasso gelir, essien gelir, ya da güvenmesek desek ki melo'yu almadılar orda ceyhun'u oynatırız artık, ne olursa olsun korkumuz isme bakmaksızın o ikilinin tutmaması.

    e haklı mıyız? bunca yaşanan kötü günlerden sonra evet. ben yönetime güvenen taraftayım, melo olmazsa yerine kaliteli bi isim alacaklar bence. ama almasalar bile, fatih terim faktörünü düşünüp içimi rahatlatıyorum.

    bence siz de öyle yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın