resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2883
    bu senenin galatasaray'ıyla iligili heyecanımı düşüren adam. kadroya bakıyorum. "süper be" diyorum. tam hayallere dalacağım, melo geliyor aklıma, ya o gelmezse diyorum, keyfim kaçıyor.
    çok afedersiniz ama bir oyuncunun takımımda hem olumlu, hem olumsuz anlamda bu derece yer işgal etmesi canımı sıkmaya başladı. bir felipe melo için bu kadar küçüleceksek, michael essien için takımımı satacağız, ya da xabi alonso için?
    bir şeyi çok önemsiyorum.eğer bir oyuncu bize gelmek istemiyorsa, ya da sadece reddedilemeyecek tekliflere açıksa yolu açık olsun. ama biz almak istersek rahmetli kemal abinin pezevenk malik'i getirttiği gibi getirtmesini de biliriz.

    http://gss.gs/B5m

    ama umarım bu saatten o malik sen olmassın felipe. lütfen gelme artık. biz sensiz real madrid'i yenip avrupa süper kupa şampiyonu olduk. suat kaya diye bir güzel abimiz vardı o zamanlar senin yerinde ve inanır mısın senin oynadığın topu götüyle oynuyordu. aldığı para konusunaysa hiç girmeyeceğim.
    neyse artık soğudum ben arkadaşlar, bu adam galatasaray'ımı küçültüyor, katar takımı yerine koyuyor ve bu da benim zoruma gidiyor.
    git dedim diye ofsaytlayacakların da canı sağolsun.

    not: "şükürler olsun evimdeyim, italya'dayım" ne demek ya. dalga mı geçiyon amk bizimle. ağladı lan burda bir aydır kaç milyon kişi. neyse içim kurudu, gideyim bir su içeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın