resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2866
    arkadaş benim aklım almıyor. bu işin içinde mutlaka başka ve büyük bir iş var.

    johan elmander, alıştığı ingiltere'de güzel bir kulüp bulabilecekken galatasaray'a geliyor, getiriliyor, bir şekilde iş bitiyor.

    elmander beğenmeyene fernando muslera verelim. koskoca muslera lan. faal kaleciler içinde kendisini ilk 10 isim arasında gösteren pek çok tarafsız otorite var. 2012-2013 şampiyonlar ligi performansına göre chelsea, barcelona, milan gibi takımların 20-30 milyon euro tutarında teklifler vermesi ihtimali olan muslera; italya'nın lazio takımından bonservisine şu, kendisine bu, menajerine şu verilerek alınıp getiriliyor değil mi, evet.

    real madrid oyuncusu hamit altıntop, madrid şehrinde kalmak varken, elini öpen bundesliga takımına gidebilecekken, galatasaray'a geliyor, getiriliyor.

    arkadaş diğer transferler de var. diğer takımların transferleri. fenerbahçe'nin falan aldıkları. yani kulübe bonservis ödenir, menajere sakal atılır, oyuncuya da güzel bir maaş yazılır, olay biter. avrupa'nın dört köşesinde 100 tane transfer olurken ve galatasaray yukarıda saydığım çaptaki isimleri sorunsuzca getirebiliyorken bu felipe melo hadisesi neden bu kadar uzadı benim aklım almıyor.

    bir tek juventus mu var bonservis pazarlığı yapan? lazio, real madrid, lille, kayserispor bunlar ilk kapıyı çalana 3 kuruşa adamı mı veriyorlar? sadece menajerin pazarlığı uzatması olarak da görülemez bu olay, zira avrupa'da iş yapan tek menajerlik şirketi felipe melo'nun bağlı olduğu şirket mi? hadi canım sen de.

    birisi çıksın konuşsun artık çok sinir germeye başladı bu olay. hayır felipe melo'ya duyulan itibarın ve güvenin sarsılması da artık yakındır benden söylemesi. fazla naz aşık usandırır derler. fatih terim istemiyorsa çıksın desin ben bu adamı istemiyorum diye. başımızın üstünde yeri var, fatih terim böyle diyorsa eyvallah der geçerim ben şahsım adına. taraftarın bir kısmı da rahatlar böylece. başkan desin ben istemiyorum diye, başkan istemiyorsa tamamdır diyen kesim de çıkacaktır. bu sefer onlar rahatlar en azından. juventus çıksın desin 10 milyon euro'dan aşağıya bırakmıyorum diye, topluca juventus'a sövelim.

    ama arkadaşım bu nedir ya? kimse de çıkıp bu transfer şu sebepten bitmiyor demeye yanaşmıyor. ortada bir engel var, kimse açıklamıyor. herkes susuyor. bu işin arkasında yatan o gizli engel neyse açıklansın yoksa ben çok ağır küfürlere başlıyorum artık. yeter lan oyuncak ettiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın