• 48
    en azından saygı duyması gereken taraftardır.

    hakan şükür türkiye'nin gelmiş geçmiş geçmiş en önemli futbolcusudur. yurt dışınca çıktığınızda türkiye diyince insanlar galatasaray ve hakan şükür diyordu, 90lı ve öncesi olan taraftar hatırlar.

    o ki fenerbahçe büyük paralar teklif etse de gitmemiş, boş muhaveleye imza atmış, takıma abilik yapmış ve saha içinde veya dışında hiç bir şahsiyetsizlik, karaktersizlik yapmamıştır. her zaman gençlerin yanında olmuş, duruma muhtaç insanlara yardım etmiştir.

    bu gözlerin gördüğü her açıdan en iyi türk forvetti. golcüydü. sahada hakan varsa her an gol olabiliri hissederdik.

    millet vekili olması, ne olursa olsun onun efsaneliğinden bir şey eksiltmeyecektir. onun görüşüdür ve elinden geldiğince vatana hizmet etmek istemektedir. bu kararı verdikten sonra bir siyasal partinin içine gireceğinden eğer chp'ye girseydi şu anda bu sevmeyen arkadaşlar sevecek, diğer kesimden de sevmeyenler çıkacaktı.

    şahsi olarak da beğenmeyen olabilir, ayrı mesele. mesela şu anda melo gelmesin isteyen taraftarlar var. saha içinde ne kadar iyi olsa da yaptığı hareketlerden ve kişiliğinden ötürü sevilmeyebiliyor. ama hakan şükür hem iyi futbolcuydu hem de karakterliydi. o yüzden bu taraftar da yanlıştır bence.

    tanım: kral
App Store'dan indirin Google Play'den alın