• 88
    pes 2012'te en iyi oyuncu'da barcelona'yı 2-1 yenebilen takım. maçı yaparken sanki gerçekten yaşanıyormuş gibi hissettim.

    ilk olarak sanchez'den golü yedik. pes'in saçmaladığı dakikalardan biriydi. daha önceki bir entrymde de belirtmiştim, defansın gereksiz koşu yaparak buyur ağbi gol at demesi(fifa 2000'de oluyordu ya) gibi bir gol yedik.

    56. dakikada orta alanla ceza sahasının tam ortası gibi bir yerden melo'nun verdiği pas ceza sahasının sağ tarafındeki eboue'ye gitti ve eboue'nun şutunda top kalenin sol köşesinden gol oldu. taraftarlar bağırıyorlardı. ortam müthiş ben ise kendimden geçiyordum.

    83. dakika'da hamit'in pasında (yine ceza sahasının sağ tarafında olan) riera topla buluştu ve dani alves onu yere indirdi. aslında riera biraz da kendi kazandı bu penaltıyı. hakem penaltı noktasını gösterdiği anda içimdeki heyecan arttıkça arttı. dedim bu golü atmayı kim hak ediyor? her ne kadar kişiliğini pek sevmesem de melo dedim kendi kendime. ve melo topun başına geçti, kalenin tam ortasına attı topu. valdes ise sağ tarafa yattı ve gol oldu.

    http://imgim.com/3524inciv6160279.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın