resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2822
    galatasaray'a gelmeden önce bir tane maçını baştan sona izlememiş olanlar tarafından dünyanın en iyisi ilan edilen ön libero.

    bu demek oluyor ki dünyanın en iyileri arasında yer almak adına başarılı geçen bir spor toto süper lig sezonu yeterli olabiliyor oyuncular için.

    ne ilginçtir ki yerine lass diarralar, xabi alonsolar istenmeyen adama dünyanın en iyi takımlarını bırak kaburüstü tek bir kulüp dahi teklifte bulunmuyor. üstelik kulübü kendisini gözden çıkarmışken. *

    elimizden kaçırdık, bizi çok sevmişti, aman da uçup gidecek diyen fanları* olmasa eminim transferi çok daha kolay şekilde noktalanırdı.

    "biz galatasaray'ın iyiliği için söylüyoruz" diyenler tarafından kendisi hatta menajerleri öyle bir pohpohlandılar ki kulübe rest çekebilecek seviyeye geldiler. hatta bu arkadaş koskoca galatasaray kulübü başkanına "çocukça davranıyor" deme cesaretini bile buldu kendisinde. sanki önünde galatasaray'dan başka gidebilecek daha kazançlı bir kapı varmış gibi "stay with us melo" "#melosuzolmazmelo" sloganlarıyla dünyanın en iyi ön liberolarından biri olduğuna inandırdık kendisini.

    gelgelelim izlediğimiz kadarıyla yönetimdeki akilane adamlar ve tabii ki fatih terim sayesinde "parası neyse verip alalım" mantığı güdülmedi. kendisine 3+1+1 şeklinde son bir teklif yapıldı.

    1-2 gün içinde transferi netlik kazanacak. sanıyorum ki rus takımlarının bile* para yetiştiremeyiz dediği melo paşa paşa gelip sözleşmesini imzalayacak.

    umarım kendisini dünyanın en iyileri arasında görenler haklı çıkar, geçen sezonki üstün performansını devam ettirir. açıkçası ben emin değilim. nasıl ki 30'lu yaşlara yaklaşmış bir oyuncunun 5 senelik sözleşme istemesi kafasının futbolda olduğu konusunda bende şüphe uyandırıyorsa, bu kadar tantanadan sonra geçen sezon gösterdiği başarılı performansı tekrarlaması o kadar şüpheli görünüyor. inşallah bu şüphelerimi boşa çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın