• 618
    bu kadar süre yakınında olup üstüne hayatta en çok değer verdiğin kişi olduğu halde en yakın arkadaşına karşı olan duygularını af edersiniz "mal" gibi uzun süredir bilinçaltına atmak suretiyle saklamak, sonrasında saçma sapan ve beceriksizce ilan etmek, sonrasında ondan gelen karmakarışık tepkilerle iyice kafası karışmak ve şimdi hiçbir şey olmamış gibi devam etmeye çalışmak.

    otuzlarında aşık olmak ne zor şeymiş bilader, ama daha zoru otuzlarında en yakın arkadaşına aşık olmak, hepsinden de zoru otuzlarında en yakın arkadaşına karşılıksız aşık olmakmış... galiba en zoru da onun sana karşı beslediği arkadaşlıktan öte ama ne olduğu bilinmeyen ve söylemekten kaçtığı hisleri öğrenme şansın elinden alınarak hiçbir şey olmamış gibi hayata devam etmeye çalışmak zorunda bırakılmak...

    en büyük aptallık beraber geçirilen onlarca akşamın mutluluğunun temel nedeninin o olduğunu çok sonra anlamaksa, en büyük yalnızlık da yanında bu kadar mutlu olabileceğin birisi varken bu mutluluktan tek taraflı mahrum olmak herhalde.

    yine de hayatta bu denli önemli birinin olması bile güzel...
App Store'dan indirin Google Play'den alın