resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2770
    spor toto süper lig 2011-2012 sezonunda selçuk inan ' la birlikte takımımızın şampiyonluğunda büyük rol oynamıştır; güçlü, dinamik, takım top kaptırdığında defansı 5 ' leyen, basan, ısıran diye tabir edilen bir oyuncu olmasının yanında takımla birlikte hucuma çok ıyı çıkan, topları ıyı dağıtan aynı zamanda da rakip takım oyuncuları tarafından da çekinilen bir oyuncu yani bizi psikolojik anlamda da pozitif yönde etkileyen, taraftarla bütünleşen bir oyuncu. negatif yönleri yok mu tabiki var mesela çok hırslı bir oyuncu olduğundan çabuk sinirlenen ve kart gorme tehdıdı olan bir oyuncu ama kazanma azmine, savaşmasına hayran olmamak elde değil.
    şimdi işin taraftar boyutuna değinmek gerekirse; biz taraftarlar olarak ya cok bağlanıyoruz ya da yerin dibine sokuyoruz futbolcuları, bir ortasını pek bulamıyoruz ne yazık ki. melo da taraftarın ona olan sevgisini yönetime karşı olarak kullanıyor, istediği fiyata çekmeye çalısıyor ve bu da yönetimimizi zor durumda bırakabiliyor çünkü biz ne psg ' iz ne real madrid ' iz ne de chelsea ' iz , yılda mılyon euroları sokağa atacak kadar deli parası olan bir takımız.
    açık konuşmak gerekirse melo hiçbir yerde bizden kazandığı parayı alamaz, bizde olduğu kadar mutlu olamaz bunu kendisi de biliyor zaten. gelmişiz aylardan temmuz un 25' ıne , 2 -3 hafta sonra ligler başlıyacak bu saatten sonra melo' dan başkasını buluruz ama albert riera gibi bir örnek var iken karşımızda yönetimimizin ne yapıp edip felipe melo' yu transfer edeceğini düşünüyorum. kurulu bir iskelet varken bunun bozulması takımımızı da mahveder o yüzden galatasaray' ın melo ya melo' nun da galatasaray' a ihtiyacı var...benim hala geleceğine olan inancım tam siz de inanın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın