resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2768
    sene olmuş 2012 hala futbolcuları koca bir camiadan üstün tutan taraftarları göstermede turnesol etkisi yaratmış futbolcu.
    abi melo bu sezon ve önümüzdeki sezon takımda yok. bittik biz, takıma kilidi vuralım, avrupaya gidip rezil olmayalım, kadıköy deplasmanlarına çıkmayalım :(
    bu takım bir oyuncuya bağlı olsaydı geçen sene arda turan gittiğinde bu takım biterdi. ne oldu arda gitti şampiyon olduk. burada arda'ya kötü oyuncu demiyorum aksine galatasaray'ın son 8-9 yıldaki en iyi oyuncusudur arda turan. melo bu takımda olmazsa da galatasaray'ın yeni bir melo alacak gücü vardır her zaman. fatih terim'in yeni bir melo çıkartacak futbol bilgisi vardır.
    yeter ağladığınız artık. zaten aylarca oyanlandık, adam kampa giremedi daha gelseydi üzülürdüm bu saatten sonra. melocu, kewelcı, canacı taraftarlar sevmiyorum sizi lakin sizler için futbolcu galatasaray'dan önce geliyor.
    baroş mu ? işe yaramayacaksa bu sezon plaketini verelim onu da yollayalım.
    ama bu yabancılarımız "biz takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz, canımızı bile veririz, biz aşığız aşkın da tarifi yoktur." diyorsalar o zaman az para al canını yediğim. bak amrabat'a adam ben takımımı gönülden destekliyorum dedi az para aldı geldi takıma. yoksa galatasaray taraftarını çok seviyorum, hiçbir zaman unutmayacağım, ı love turkey , ı love turkish kebab laflarına karnımız tok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın