resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2765
    bu takımın vazgecilmez 2 oyuncusundan biridir. (bkz: selçuk inan) (bkz: ortasahanın önemi)

    şimdi bu adam cıkıp diyorki ben bana düşen şekilde indirime gittim ve galatasaray'ın teklifini kabul ettim, onlar da artık bonservisimi juve'den alsınlar. ne kadar aldı bu adam gecen sene 3.300.000 + 35 maç (tahminen) * 30.000 = 4.350.000 + primler falan 4.5 milyon de düz hesap. peki ne diyolar melo 4.250.000i kabul etmedi, ee adam indirim yaptım demiş haftalar önce, ne yaptı 100lira mı indirdi. ben bu fiyatın dogru olduguna inanmıyorum arkadaslar. kaldı ki melo'nun bu takımı ne kadar sevdiği ve fatih terim'in meloyu ne kadar istediği ortada.

    yönetim hatası demek ne kadar dogru bilmiyorum, anlaşılmış bir durumun izahı oldugunu düşünmüyorum. anlaşılmış tekrar fiyat düşürmek nedir arkadaş ya? amrabat benim çok istediğim bi transferdi, ama amrabat için 8.6 milyon boservis verip alabilen yönetimimiz, miktarını bilmesemde hiçbir mebla için melo'yla anlasılan fiyattan dışarı cıkmamalıydı, anlaşılmamış olunsa pazarlık yapılsa anlarım ama anlaşıldıktan sonra bu muhabbetler gündeme gelmemeliydi.

    ben eminim ki yerine kim gelirse gelsin melo'nun eksikligi hissedilecek bu takımda ve öyle böyle degil. bu adam defansı 5liyor diyoruz dimi? adam 12 gol attı lan, defansif özellikleri bu kadar iyiyken bu katkı inanılmaz önemliydi sene içinde ve belki de sampiyonlugun anahtarıydı. hırsından bahsetmemize gerek var mı bilmiyorum, kimse oynamazken bu sezon* içerdeki trabzon macında melo ileri cıkıp gol arıyor - geri gelip top kesiyordu. bize böyle oyunun 2yönünü oynicak adam lazım, bize böyle ıssıran adam lazım, bize hırslı adam lazım.

    herşey biyana basında yazılanlar ve bazı sözlük yazarı arkadasların bu durumu direk kabullenmeleri ve "bu kadar paraya hayır diyosa gelmesin abi" demesini anlayamıyorum, bence biz bu filmi daha önce izledik oktay mahmudi olayında. tamamen itibarsızlastırmaya yönelik haberlerle taraftarda suçlu tarafın melo oldugu gösterilmeye calısılıyor.

    daha öncede yazdım meloya sempatim yok benim, takımda ondan daha cok sevdiğim onlarca futbolcu var. ama melo bu takımın bel kemigidir, selcuk'tan sonra bu takıma gecen sezon en yararlı olmus oyuncudur ve sampiyonlugun en büyük mimarlarındandır. gelmek istememesinin, gelmesinin istenmemesinin, alternatifler düşünülmesinin vs. izahı bir nebze olabilicek olsa da kabul edilen sözleşme üzerinden fiyat degiştirmenin ve bu derece önemli bi oyuncunun 200-300bin için bırakılmasının izahı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın