resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2745
    parasını verdikten sonra şu anda galatasaray takımları içindeki oyuncuların hepsinin daha iyisini bulabilirsin. sadece futbol takımı için geçerli değil bu. hepsi için. ama dediğim gibi parasını verirsen.

    o yüzden şöyle bi liste yapacak olursak herkesin dediği gibi. melo bu takıma niçin lazım?

    1- alacağın oyuncunun daha iyisini daha ucuza getiremeyeceksin.

    2- daha iyi olma potansyeli olan gençleri temmuz ayının 25'i olmuş, bulamazsın. panik transfer yaparsın.

    3- panik transfer de kamp dönemi geçirmediği için riera örneği gibi olur. olmaya da bilir ama ihtimal daha fazla.

    4- yönetm aslında organizasyon konusnda nasıl sıçtığını hem forma lansmanıyla, hem hazırlık maçlarının iptal olmasından sonra ateratif üretememekle gösterdi. o yüzden transfer konusunda da alteratifleri olduğunu düşünmüyorum. fatih hocanın dediği gibi eldeki kuş daldaki kuştan iyidir. yeni transfer tutacak mı tutmaycak mı? şampiyonlar liginde bu rski amaya değer mi? zaten başarı gelirse kendi parasını amorti edecek oyuncu.

    5- melo saha içinde bi lider. takımı ateşleyen, gerektiğinde insiyatif alıp hücuma çıkaran bi oyuncu. kendisi hücuma çıkan oyuncu. saha içide çok üst düzey bi savaşçı. kavgadan yani oyun içindeki sertlikten kaçmayan bi oyuncu. yani sözün özü bizim alacağımız yeni oyuncu sadece iyi bi defasif orta saha olmamalı. mavi donun var mı? sen gel o zaman. diye oyuncu almayacağız. takımın tutmuş bi kimyası var.

    6- zaten ilk onbire yeni transferlerle 3 tane oyuncu girecek. melo da giderse bu kimyayı daha da bozmaya değer mi? ya da risk almaya değer mi? takımın iskeleti ile bu kadar oynamak normal mi?

    7- adamın menajerlik şirketi anlaştık diye açıklama yapıyor. sora bu anlaşma bozuluyor bi şekilde. hacı siz kafanız güzelken mi anlaşma yapıyorsunuz. hani o 3 milyon bağışlayıp sonra sarhoştum diyen adamla mı çalışıyorsunuz? anlaşma yapılıp bozulduysa demek ki doğru düzgün ilgilenen biri yok sözleşmelerle. nasıl bi organizasyonsuzluk var bu sene bu takımda? ne kadar amatörce yapılıyor bu işler?

    8- 12 mayıstaki fener maçında ujfalusi kırmızı kart görünce fatih hoca direkman meloyu stopere aldı. bu kadar iyi tanıyor ve güveniyor oyuncusuna. ize demiş ben de melo'yu bekiyorum diye üç hafta önce. adam bizde kiralık. transferde ilk iş lindeki oyuncuları kaybetmemek, sonra onlara daha iyilerini eklemektir amaç. ligler biteli iki hafta olmuş. adamın avrupa şampiyonası felan derdi yok. ilk başta bitirsenize şunu arkadaş. bitmiyorsa da çıkıp açıklama yapsanıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın