*

resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2733
    kendisi hakkındaki yıllık 4,25 milyon euro istedi iddiası olası bir anlaşma sonrası kap'ta yayınlanmadıkça asla inanmayacağımdır.

    passat medyasının gazına neden bu kadar çabuk geldiğini anlamıyorum sözlük. felipe melo için "4,25" muhabbeti attılar ortaya ki, yarın öbür gün anlaşma sağlanırsa "4,25 kabul edildi" izlenimi versinler. ellerine ne geçecek bunu yapmakla diyorsanız, "bak, selçuk inan'ı da, hamit altıntop'u da, burak yılmaz'ı da böyle çok fazla paralar vererek aldılar. daha açıklanmayan ne ödemeler vardır. yoksa fenerbahçe'miz gayet de alırdı ama fenerbahçe'miz takım içi dengeleri gözetiyor. en büyük fenerbahçe'miz yani." diyebilmek için.

    şu sözlükte son 1 aydır gündem olan konuları aç incele, passat medyası topa her girdiğinde nasıl sazan gibi atlandığını gör. ibretlik yemin ediyorum. bir durun bakalım yönetimden birileri konuyu netleştirsin önce. eleştirilebilecek kadar şeffaf davranan bir yönetimimiz var nasılsa. olayın iç yüzünü passat medyasına malzeme vermemek için nasılsa açıklayacaklar.

    bi gaza gelmeyin lan hemen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın