resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2732
    hakkında yazılan entrylere bakıyorum da hürriyet gibi asil ve tarafsız bir gazeteden alıntıyla yıllık maliyeti 7 milyon euro olduğunu yazanlar, parayı seçti bizde oynamak istemedi diyenler, arkasından ağlamak diye başlık açanlar. millet coşmuş gerçekten.

    melo için, bir arkadaş entryisinde çok güzel anlatmış yıllık 4,25 milyon eurodan daha aşağı bir teklifi kabul ettiğini. zaten bu sene max 4,2 milyon euro aldığını. ne olursunuz artık bu 4,25 olayını yazmayın. bir de parayı seçti muhabbeti var. yahu adamla anlaşmışsın parada. adam imzayı atmış iki aydır seni bekliyor. sen son anda hala indirim yap dersen olmaz. tahtakalede olur ama burada olmaz. bazı şeyler 3'ten 5'ten daha önemlidir. baştan yaparsın pazarlığını anlaşırsın anlaşamazsın konu kapanır. ama oyuncuyla anlaştıktan sonra kulüple de anlaştıktan sonra tekrar indirim istemek nedir. tamam sordun madem adam kabul etmeyinde bas imzayı.

    yeri asla dolmayacaktır. çünkü onun yerini dolduracak isimlere o kadar parayı veremeyiz, adamlar da gelmez zaten. gelecek olan da en fazla mehmet topalın kavruğu olur.

    edit: eğer fırsat bulursanız ekşide felipe melo başlığına bakın. fenerliler resmen bayram yapıyor. sadece bu bile kaybının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın