resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2716
    kendisinden arda turan için vazgeçildiğini düşünüyorum. arda turan'ın alınma ihtimali belirince kendisine verilecek bonservis ve yıllık ücreti arda bey'in sevgilisinin baskısı sonucu türkiyeye gelme isteği nedeniyle ona verip melo'nun yerine de nispeten daha ucuz ve bonservis maliyeti daha az olacak sikimsonik bir adam alınacak.

    belli bir fiyat üzerinden anlaşılan bir futbolcuya gidip tekrar indirim talep etmenin benim gözümde başka bir açıklaması yok. melo'nun sert bir şekilde tekrar talep edilen bu indirimi reddedeceğini tahmin etmemek için salak olmak gerekir. bu şekilde ntvspor ve muadili medya organları hemen melo'nun yılda 80 maç yapacağını varsayarak hesapladıkları rakamlarla melo'nun bu rakamları reddettiğini yazıp taraftar nezdinde de daha az tepki toplanması sağlanmaya çalışıldı. nispeten bu politikanın başarılı olduğunu da sözlükteki bazı yazar arkadaşlarımız bize gösterdi.

    ben bu ülkede özellikle arda'nın menajerinin onu türkiyeden kaçırmak için yaptırttığı haberleri gördükten sonra spor medyasını özellikle menajerlerin ve bazı yöneticilerin çok efektif kullandıklarını anladım. daha melo'nun menajerlik şirketi açıklamayı yapar yapmaz bizim yönetimden birileri medyaya melo'nun alteratiflerine teklif götürdüklerini sızdırmış.

    --- alıntı ---

    saat 20.00'de melo'dan vazgeçen g.saray, 1 saat sonra marsilya ile temasa geçerek, alou diarra ve mbia için görüşme talebini iletti.

    --- alıntı --- *

    bunlar planlı programlı gelişen olaylar. bu olayların altında da bülent tulun isminin olduğunu düşünmekteyim. zaten başkan ünal aysal'ı da bu kadar kararlı bir şekilde bu transferden ancak bülent tulun vazgeçirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın