resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2693
    annemizin boktan liginde savunma yapmayı beceremeyen takımlara karşı kariyerinde hiç bir zaman sezonluk 7 golden fazla atmamış bir adamın 11 gol atması belki gözümüzü boyamış olabilir. ancak şampiyonlar ligi'nde oynayacaksak savunmayı garantiye almamız lazım.

    olaya bir de bu açıdan bakarsak defanstan topla çıkarken kaç tane top kaptırdığını sayamadım şimdiye kadar kendisinin. bu hataları elbette süper lig'in angut futbolcuları değerlendiremez ancak şampiyonlar ligi'nde elin oğlu yakaladığı zaman asla affetmez. o vakit de aza kanaat eden galatararay taraftarı anında tefe koyarlardı bu futbolcuyu.

    nihayetinde yıllardan beridir şampiyonlar ligi göremedik, ligdeki performansın yeterli olduğunu düşünenler maçlar başladığında ne kadar yanıldıklarını net olarak anlayacaklardı, ancak iş işten çoktan geçmiş olacaktı.

    sonuç olarak şampiyonlukta önemli katkı sağlamış bir oyuncudur, fakat asla kendisine güvenilerek avrupa'da başarı sağlanmaz. galatasaray'ın kuruluş amacı ise bilindiği üzere yabancı takımları yenmektir ve bunun için değerli galatasaray başkanı ünal aysal'ın her şeyi planladığını ve mutlaka daha iyi bir futbolcu transfer edeceğini tahmin etmek için o kadar da ileri görüşlü olmaya lüzum yok bana kalırsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın