resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2653
    kendisi son 10 sezonumuza baktığımızda, takıma katkı sağlayan en iyi ön liberodur.

    olay melo'nun takıma katkısını konuşmak değil zaten. sezon bittiğinde kendisi hakkında düşüncelerim %80 kalsın %20 gitsin şeklindeydi. %80 kalsını açıklamaya gerek yok ama düşündüğüm %20 'lik kısım ise :

    1-saatli bomba kıvamında davranması. maç içinde olur olmadık yerde yaptığı hareketler, kendine olan aşırı güveni başımızı ağrıtacak cinstendi.

    2- riera kavgası. tartışmaları falan değil derdim. elbet böyle şeyler olacaktır normal ama bunu şampiyonluğun en keskin virajında yapınca ben anlayış gösteremem maalsef. olası şampiyonluğu kaybetme durumunda ilk kime şut çekecekti bu taraftar ? melo'ya !

    3- her fırsatta taraftarı yanına alması. böyle oyuncular nedense bana hep soğuk gelmiştir. lincoolnn lincolnnn. heri herii kivııııllll. milan baaaaross milan baaaross. diye diye bir hal olduk zaten. şimdi de melo. çok çabuk kanıyoruz böyle adamlara. ee onlar da zeki adamlar şimdi allah var. çok iyi değerlendiriyorlar bu konuları.

    gelelim şu anki duruma. düşüncem %80 gelmesein %20 gelsin. %20 geçen sezonun hatrına.

    takım kampta. yeni gelen oyuncular ve yeni bir takım anlayışı olacak ama melo bey her gün tatil fotoğraflarıyla twitter aleminde. melo değil de aynısını engin baytar yapsaydı aman sabahlar olmasın dedikten sonra başlardık saydırmaya.(engin baytar kiralık değil ki diye gelmeyin)

    yönetime yine sallamalar başladı. parası neyse verilsinler ; yok melo olmazsa olmazlar vs. bu yönetime 15 gün önce sallayanlar yoksa aynı kişiler mi? hamit, burak, amrabat konusunda hala akıllanmadılar mı? her gün gazetelerde yok hamit fenerbahçe'de yok burak için şöyle böyle haberlerini okuyup saydıranlar niye yönetime teşekkür etmedi? niye özür dileriz demedi? şimdi sıra melo konusunda mı?

    olayın iç yüzünü %95 imiz bilmiyor. konuşulan paralar ne, şartlar ne bilmiyoruz ama konuşuyoruz. kendimce melo'ya yıllık 3.25'den fazla vermek bonservisine de en fazla 6-7 vermek lazım. öyle yıllık 4.25 falan nedir ne değildir? muhasebeci taraftar değilim ama ederinden fazla vermek ve buna göz yummak ahmaklıktır. melo 4.25 istiyorsa, bunun 1 milyonu taraftarın "melo abi taşaklarını yiyeyim abi" anlayışındandır.

    oktay mahmuti olayında da, hamit olayında da hep yönetimi destekledim. bu yönetimin içindeki insanlar salak değil.kör değil. aklı başında adamlar. taraftarı karşısına almak hele hele bu kalkınma döneminde istemezler. yönetim hiç mi düşünmüyor melo konusunu ? melo kalsın anlayışıyla niye zarara uğratalım kulübü?

    melo kalır ya da gider. giderse yaptıkları için içten teşekkürlerimi sunarım. aldığı her kuruşun hakkını verdi inkar edilemez.(yanlışları oldu o ayı) ama kalırsa da içimde hep bir kuşku olacak. aynı melo'yu göreceğime nedense inanmıyorum. ilk devre oynar. sonra 2,5 -3 sene yatar gibi geliyor. umarım yanılan ben olurum.iyi bir ücret karşılığında orta yol bulunur ve kalır. geçen seneki gibi de oyununa devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın