resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2648
    bir taraflarımıza rahat battığından almadığımız, almak istemediğimiz futbolcu. şimdi taraftar baskısından çekinen yönetim medyaya haber de servis ettirir melo yıllık 5 milyon euro istedi diye. taraftar inanmayacak mı sanki? dakikasında atlayacak bakın melo parayı ön plana çıkarmış diye. ama ispanyol çingenesi yıllık 2.9 milyon euroyu atsın cebe hadi bir şans daha verelim yazıktır. hem kadroda en az bir adet ispanyol dursun ki şeklimiz olur.

    her şeyi geçtim, rakibin orta sahasının bombok olduğu bir sezon senin tabanca gibi bir orta sahan olacak ama sen bu fırsatı elinin tersiyle itiyorsun resmen. selçuk inan birebir kendi ağzıyla söylemişti. 4-4-2 iyi güzel ama üstümüze çok yük biniyor diye. melo varken bunu demişti adam. şimdi melo da yok peki kim alacak bu yükü? hamit mi? güldürmeyin adamı.

    yok arkadaş. eğer yönetim bu adamı polat'ın keita'ya yaptığı gibi itibarsızlaştırmaya devam ederse ve ispanyol çingenesine bizimle dalga geçer gibi yıllık 2.9 milyon euro verirse forma morma almıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın