resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2640
    eğer bize gelmeyecekse, ki şu an için bence kesin bir haber değil bu, bu kadar üzülüp karalar bağlamamak için yeteri kadar sebebimiz olduğunu düşünüyorum.

    - bonservis 7m€ ve yıllık ücreti bonuslar dahil 3.5m€ (indirimli hali minimum budur bence) olacak şekilde piyasada ön libero vardır. takıma alışmışlık, ahenk vs. diyeceksiniz, haklısınız ama sonraki madde lütfen,

    - takım mükemmel giderken riera'yı odaya kapatıp döven * bu adamın seneye de amrabat'ı dövmeyeceğini kim garanti edebilir? kimse pişmanlık falan demesin, melo dengesiz, bunu biliyoruz. bu ihtimal sıradan bir adamın amrabat'ı dövme ihtimalinden fazla en azından. eğer böyle bir olay olursa, hem fatih hoca, hem de yönetim ne durumda kalacak düşünün. 5 para etmez adamların diline düşecekler, taraftar "ulan göz göre göre o kadar para verdiniz, hadi buyrun" diyecek, bir anda 11-12 sezonu ilk maçında * ibb'li oyuncuya kafa attığı ama hakemin görmediği pozisyondan tut, olcan'ın bileğine bastığı * pozisyonlardan vs. oluşan videolar düşecek internete falan da filan... yönetim böyle bir riski almak için fazla cesur olmalı, hatta yaradana sığınmalı belki, o yüzden onları da anlamak lazım.

    - fatih terim'in bu konuda son söz sahibi olduğunu biliyoruz, alınacaksa bir şekilde aldırır ancak kendisinin geçen seneki kavgadan sonra söylediği bir söz halen kulaklarımda; "galatasaray, melo'yu kiralayarak ne kadar akıllı bir iş yaptığını göstermiştir." üzerine fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

    - bir de son olarak, ben de bazı oyunculara duygusal bakıp sözlükte "romantik" sıfatıyla değerlendirilebilirim; ancak şu "futbolcuyu kulübün önüne çıkarma" olayı hakkaten can sıkıcı. melo gelir de sıkıntı yaratmadan geçen seneki gibi oynarsa eyvallah. ama olmazsa da olmaz yani. kimsenin olmazsa olmaz olmadığı gibi.

    edit: anlatım bozukluğu
App Store'dan indirin Google Play'den alın