resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2635
    felipe melo elbetteki mevkisinde dünyanın en iyi oyuncusu değildir. olsaydı realde veya chelseade falan oynardı zaten. ama melo mevkisinde bize en çok katkı verecek topçudur. ne lass'la kıyaslarım ne de diarra'larla. çünkü bu adam takımı, formayı, armayı, taraftarı sahiplendi. belki de uzun yıllardan sonra ilk defa bir yere ait olduğunu hissetti. çünkü onun yaptığı her şey sevildi, o sevildikçe daha çok verdi. o daha çok verdikçe taraftar onu daha çok sevdi.

    eğer işi sadece yaptığı asiste attığı gollere dökerseniz, kusura bakmayın siz futboldan anlamıyorsunuz derim. bu adamın sahada yaptıklarını, taraftarla olan diyaloğunu, takımdaki işlevini, rakipler için ne ifade ettiğini düşünmeden sadece 1 asist yapmış veya o olmazsa şunu alırız demeyin. çünkü gelecek hiçbir isim melo'nun takıma vereceklerini veremez. çünkü melo takımın eksik kısmı, takımın kimyasını oluşturan en önemli elementlerden birisi.

    hadi sözlüktekilerin çoğu melo fanı. toptan anlamayan, melo son dakikada önce karşı kalede gol arayıp dönen topta kendi kale sahası içinde topu uzaklaştırınca taraftarı coşturmasından etkilenmiş ergen diyelim. selçuk ne demişti hatırlayalım. melo mutlaka gelsin isterim çünkü birbirimizi çok iyi anlıyoruz. peki imparator ne demişti onu da hatırlayalım. ilk alacağımız isim, önceliğimiz melo olmalıydı. ya bu terim de hiç anlamıyor futboldan.

    ayrıca bir de işin etik kısmı var. anlaştığın topçudan tekrar indirim istemek de ne oluyor. tamam demişsin bütün şartlara, sonra biraz daha düş. eminönünden çeyizlik yatak örtüsü mü alıyorsunuz siz? bu işin altından da bülent tulun çıkarsa varya işte o zaman çok pis şeyler söyleyeceğim. artık bırakın boş işleri de bir de terimin istediklerini yapın be.

    çilek milek uğraşılacağına gidin alın meloyu, kapatın transferi. bak taraftara 40 bin kombine almış yolu olmayan stadın. ürettiğin bütün formalar satılmış. ver artık herkesin istediğini işin tadı kaçmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın