resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2620
    geçen sezon* şerefli bir mücadele verdik. şikecileri ve şikecilerin tüm destekçilerini her şeye rağmen yendik ve aslan gibi duruşumuzdan hiçbir zaman ödün vermedik. melo da o takımın* en önemli parçalarından biriydi.

    ama şimdi görüyorum ki; pastanın üstündeki çileğin forvet olma ihtimaline karşın ya da burak ve umut'un gelişinden dolayı elmander'i ilk 11'e yazmayanlar, melo hakkındaki spekülasyonlara kanıp hemen alternatif isimlere sarılanlar var. lasslar, cambiassolar havada uçuşuyor. felipe melo muadili futbolcular diye başlık türemiş..

    18. şampiyonluk, kazandığımız en anlamlı şampiyonluklardan biridir. bu kadrodaki iyi niyetiyle mücadele etmiş herkes özeldir. şikecilerin stadında 2-1 gerideyken* hocayla konuşulduğu görülmesin, dudağı okunmasın diye ağzını kapatarak fatih terim ile konuşan elmander mi yedek kalacak? yoksa son maç* ujfalusi kırmızı kart görmesin diye onu olay yerinden hemen uzaklaştıran, diğer fenerbahçe oyuncuları ve ujfalusi'nin arasına geçerek olayların büyümesini engelleyen melo'mu gidecek? engin gelecek sezon* muhtemelen yedek kalacak. bu durum bile beni huzursuz ediyor. "bile" diyorum çünkü engin kanatta tam olarak verim vermiyor, takviye gerektiği açıktı. çok şükür takviyeleri yaptık gerekli bölgelere.* yine de geçen sezonun önemli isimlerinden engin'in yedek kalması... allah'tan seneye çok fazla maç yapacağız da herkes forma şansı bulacak.

    takıma futbol anlamında yaptığı katkıyı yazmaya gerek yok. herkes biliyor. eksikleri elbette var; benim de hoşuma gitmiyor tehlikeli bölgede adam geçmeye çalışıp top kaptırması. ama artıları, eksilerinden çok çok fazla oyun anlamında. takımı sahiplenmesini, mücadelesini, taraftarla iletişimini* hiç saymıyorum.

    taraflı medya elbette karalayacaktır. huzur bozmak için elinden geleni yapacaktır. o yüzden medyada çıkan haberlere de pek inanmamak lazım.*

    melo kalmalıdır, kalacağını da düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın