resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2604
    bismillahirrahmanirrahim.

    geçen yıl bu adama "gelmesin, lorik cana'dan iyi değil" tarzı bir entry girdiğim için artık ne zaman kendisine bir şeyler yazsam besmeleyle başlamak zorundayım. çok fena çarpıldım sözlük öyle böyle değil. üşenmeyen yazarlarımız geçen sene melo henüz galatasaray'a gelmemişken yazılan entryler içinde malum yazımı bulabilir, ibret-i alem olsun diye silmiyorum. (u: entry numarası verirsek bu yazı siliniyor kurallar gereği :()

    bu adamın şu anki durumu neye benziyor biliyor musunuz? hani çocukken 30 parça yapbozlarla uğraşırdık ya. odanın her köşesine dağılmış parçaları bir araya getirirdik, ama mutlaka ortada bir tane hem de çok önemli bir parçayı bulamazdık. hani o parça olmadan da yapboz güzel bir resme benzerdi, ama resimde eksik olan bir şeyler vardı.

    işte melo şu an o eksik parça. transfer çabalarımız da odanın her köşesinde onu aramakla geçiyor. yatağın altına ve çekmecelere baktık ama çıkmadı. umarım odada bir yerlerde o parça vardır, yoksa annemizin geçen gün elektrik süpürgesiyle odayı silerken yanlışlıkla parçayı da almış olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın