resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1218
    kendisine 3m euro civarı bir rakam veriyoruz diye, galatasaray taraftarının odak noktası olmuştur.

    hamit 5' mi istiyor? -lan riera'ya 3 veriyoruz mınakoym hamit'e hala 3'ün 5'in lafını mı yapıyor bu yönetim.

    melo 5'mi istiyor? ya varya bu yönetimden olmaz. -o takımda riera 3 alıyorken hala saçma sapan pazarlık peşindeler.

    burak'ın bonservisine sadri şener 7m istiyormuş. -yeaa arkadaş riera 3m alıyor ona vereceğin parayla ekle git burak'ı al 7'ye.

    nene yıllık 2.5m euro alacakmış. -vay anasını ya bizim riera 3m alıyor adam 2.5 alacak yönetim uyuma!

    şimdi gelelim asıl meselemize tekrardan. evet sevgili galatasaray taraftarları, arma seven dostlar; bu adam, bu lanet olası ispanyol 3 milyon euro civarı bir paraya transfer edildi. ama acele edildi, ama arda turan yüzünde oldu, ama oldu bi şekilde işte. verildi yani bu para.

    şimdi sen bu adama bu parayı verdin diye her transferde bu adamı baz almaya devam edersen, hakkaten saçmalamaktan başka bişey yapmazsın. dünyanın neresinde görülmüş bir hatanın referans olarak kullanıldığı? ya da ne bileyim yapılan bir hatayı örnek göstermek nasıl bir mantıktır.

    bu adam transfer edilirken bir hata yapıldı. geçen sene yönetimin aşağı yukarı transferdeki tek fiyaskosuydu; ki transferde % 80 başarısızlık oranıyla transferi kapattığımız dönemler olduğunu düşünürsek olmayacak iş değil.

    hata yani hata, kötü birşey bu bizde biliyoruz, herkes de biliyor. artık riera'ya 3m veriyoruz o zaman drogba 12'yi hakediyor alalım bu adamı uyuma yönetim!! çığlıklarından vazgeçelim, biraz mantıklı olalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın