resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2567
    galatasaray için mümkün olduğunca fedakarlık yapmıştır. felipe melo, bu takımda kalmayı kesinlikle hakediyor. hiç bir şekilde bu adamın yüzüstü bırakılmasına gönül razı olmamalıdır. takıma ruh katan, mücadele eden, güven veren bir oyuncuyu neden 2 yıl daha takımda tutmayalım?

    2.9 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşme çok temiz. melo için yapılacak fedakarlık değil de, albert riera'nın aldığı parayı konuşmayı yeğlerim. takıma kendisini vermiş, ruhunu ortaya koymuş adamı mı savunursunuz yoksa elle tutulur bir performans sergilememiş bir adamın ücretini mi? bahsi geçen kişi tabi ki albert riera.

    felipe melo'nun yerinde olsam albert riera'yı bende döverim. üstelik benim yerime albert riera'yı tercih eden yönetimin üstüne, albert riera'yı bir daha döverim.

    eğer bu adam alınmazsa, ciddi şekilde kan kaybederiz. alternatifleri var, felipe melo vazgeçilmezimiz değil. fakat, emeğine yazık be....

    15 milyon euro'dan 6-7 milyon euro'ya indirmek büyük bir transfer başarısıyken, galatasaray'ın muhalefeti neden yönetime baskı yapıyor sizce? neden bu konuda ikiye bölünmüş bir yönetimimiz var? muhalif kesimden hiç mi yönetici yok şu an ki yönetimden?

    taraftarlarımızdan bu konuda kesinlikle bir girişim olacağına inanıyorum. felipe melo harcanmamalı. 3 yıldan fazla bir kontrat imzalamak gerekiyorsa, juventus'dan değil, felipe melo'yu bizden alsınlar. gerekirse 4 yıl imzalansın.

    hiç bir hedefi olmayan kadronun mali başarısızlığından çok, hedefi büyük kaliteli ve inançlı bir kadronun mali başarısızlığını yeğlerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın