• 379
    parçalı ve beyaz güzel olmuş açıkçası. kırmızıya gelince ben standart bir kırmızı beklerdim adidas'ın keitalı sezonda yaptığı gibi. ama bu da fena olmamış. üstelik bilgisayardan değil bizzat gözlerinle bakınca güzel bir forma olduğu da açık. parçalı ve beyaz alınır. parçalı bu sefer doğru yapılmış tebrik ederiz. özellikle beyaz forma çıkmasına çok sevindim. avrupa kupası finallerinde beyaz forma ile oynama geleneğimizi devam ettirmeliyiz. kaleci formaları da hoş. yeşil formada ufak değişiklikler var. sarı forma da güzel. galiba eray da siyah forma giymişti. o da fena değil. umarım muslera forması satışları bu sezon da devam eder. ama iki şey çok saçma geliyor bana.
    1. beyaz forma neden sonra çıkıyor? zaten üç forma çıkartacaksın. biri geç olunca iki forma olacak. imkan kısıtlı. beyaz forma almak isteyen binlerce insan olabilir. geçen sene de en iyi forma olan(bence) sarı forma geç çıktı. hayır 4 forma olup 3'ü çıksa neyse de, 3 formanın 2'sinin çıkması iyi değil. 7-10 gün sonra çıkacak diyorlar. bakalım hakkaten çıkacak mı?
    2. ilk parti olarak 50 bin forma çıkıyormuş. biz 1 milyon hedefi koyduk. en azından 100 bin forma olmalıydı ilk aşamada.
    neyse seneye parçalı feda almak zorunda kalmamak için formalara abanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın