resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2552
    kendisi hakkında yaşanan gelişmeler kesin bir sonuca varmadan galatasaray taraftarlığına yakışmayan hareketlerden kaçınmalıyız. ilk olarak bu konuda anlaşalım. sol framede galatasaray yönetimi başlığı çoktan canlandırılmış bile. soğukkanlılığımızı korumamız gerekiyor. futbol dünyası iş dünyasıdır. gerekli hamleler yapılır, çeşitli riskler alınır ve bir sonuca varılmaya çalışılır. sonrasında utanacağınız şeyleri şimdiden yazmak kimseye bir şey kazandırmaz.

    olumlu ya da olumsuz bir sonuca varılır, sonrasında değerlendirmeyi, aksiyon alımlarını beraber yaparız. bunun dışında benim kafamı kurcalayanlar da var tabi. ancak şu an tepki göstermek yerine beklemeyi seçiyorum. mesela; yönetimin çilek diye tabir ettiği transfer kesinlikle maliyetli olacaktır. şu an melo dışında bir ihtiyacımız yok gibi görünüyor. yani bir çileğe ihtiyaç duymuyoruz. o zaman o çilek için ayrılan bütçeden bir miktar ayırıp bu transferi gayet halledebiliriz gerekli pazarlıklar kapsamında. gerisi de bizim yanımıza kalır. diğer bir nokta ise bu seneki başarımızın şımarıklığına yönetim olarak kimsenin girdiğini sanmıyorum. bu kadar profesyonel insanlar bundan eminim kaçınıyorlardır. uzun vadeli başarı hedeflerinde takım iskeleti korunarak önce avrupa'da süreklilik sağlanır, uyum sağlanır, sonra yarı finaller, finaller, kupalar gelir. bu sene kimse hayalcilik yapıp yarı final falan beklemesin zaten. son 16 bizim için en hayırlısı olacaktır.

    dediğim gibi bunlar merak ettiklerim. henüz bir sonuç oluşmadı kafamda. kimsenin de oluşmaması lazım. resmiyete dökülen durumlar karşısında desteğimizi, gerekirse de tepkimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın