resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2546
    http://s14.directupload.net/.../120723/2i7fgwai.png

    yukaridaki google translate terk aciklamadan cikardigim; melo'nun menajerinin fatih terim ile yönetimin arasini acmaya calisip yapilmis veya olasi indirim teklifinin önune gecmek. yani son fiyati gecenlerde vermisler be daha fazla indirim yapamayacaklarini aciklamislar. kapanmis bir defter yok, juventus hazir, melo hazir ve top artik fatih terim'de. imparator alinsin derse alinacak kimsenin suphesi olmasin. son cumlede "melo'nun galatasaray'a kazandilmasi icin fatih terim'in elinden geleni yapacagina inaniyoruz" gibi bir mesaj verilmis.

    galatasaray buyuk bir takim oldugu gibi fatih terim ve unal aysal son derece akilli insanlardir. zamanlari oldugu icin isi agirdan aliyorlar. tipki hamit, burak ve amrabat transferlerinde oldugu gibi.

    melo bizde herkesin kafasi rahat olsun. gelmezse dahi dunyanin sonu degil. selcuk inan, gustavo colman ile de takiminin 82 puan toplayip sampiyon olmasina buyuk katkida bulunmustu. o bölgeye hamit cekilip sag aciga firtina gibi bir kanat oyuncusu da alinabilir. hicbir futbolcu galatasaray'dan buyuk degildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın