• 61
    (bkz: biz azalırken çoğalırız)

    parasız-pulsuz, teknik direktörsüz, seyircisiz, stadyumsuz şampiyon olmuş bir takımın tek eksiği kalmıştır: futbolcusuz şampiyon olmak!

    hani meşhur bir fıkradır;

    zinedine zidane real madrid forması giyerken, bir vesile ile takımın yolu kadıköy'e papazın çayırına düşer. zidane; "yahu şimdi kim çıkıp oynayacak, ben tek başıma yeterim bunlara siz gidin leila-reina birşeylere, rakı-balık-şiş kebap-boğaz filan takılın, maçın bitiminde beni almadan dönmeyin yeter" der.

    takım arkadaşları maçın bitiminde soyunma odasında kendileri bekleyen zidane'ı üzgün görürler ve neden üzgün olduğunu sorduklarında zidane; "ya herşey çok güzel gidiyordu, son dakikaya kadar galiptim, birine sinirlendim kafa attım da maç 1-1 berabere bitti" der.

    başımıza ne kadar musibet gelecekse gelsin, cezalar verilsin, stadımız kapansın, herkes içindeki kini açık bir şekilde döksün, gerçek yüzleri deşifre olsun!

    eğer biz galatasaray isek, kolu çıkık kaptan, 45'ine merdiven dayamış profesör hagi, bosna'da türk'ün adını hala duyuran köfteci hocic, karadağ'ın devi simoviclerle yine tutarız bir kulbundan o kupanın, kimse merak etmesin.

    (bkz: yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır)!
App Store'dan indirin Google Play'den alın