resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2502
    taraftarın abartılı şekilde 1(bir) sezonda ilahlaştırdığı brezilyalı futbolcu.

    kesinlikle takımda kalmalı, aksini savunmuyorum. geçen sezon verdiği katkı yadsınamaz ona da tamam. ama bi durun yahu. kariyeri 2011 senesine kadar tepetaklak giden bir adamdan bahsediyoruz. 5 senelik sözleşme istenmiş deniyor. 5 sene daha aynı performansı göstereceğine nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? anlamak mümkün değil.

    tribüne oynadığını düşünmüyorum, 85 metre geriye koşup top çıkardığı pozisyonu da hatırlıyorum. hatta sonrasında yaptığı hareketleri de içten yaptığına inanıyorum. pitbull sevinci falan her şey güzel. ama taraftar kardeşim bu adam brezilyalı. bir sezon canı ister oynar öbür sezon istemeyebilir. bu sezon riera'yla kavga eder öbür sezon başkasıyla. bilemezsin. böyle oyuncular için parası neyse alalım, istediği tavizleri verelim mantığı güdülemez. güdersen al sana lincoln al sana elano al sana bir başka yıldız.

    hani mail kampanyası falan diyorsunuz ya yönetime yapın onu: "takımın dengesini olumsuz yönde etkileyecek herhangi bir tavizden kesinlikle kaçının" diye. ben şimdi ilk maili gönderiyorum hatta.

    küçük bir karşılaştırma:

    yaklaşık bir hafta önce burak yılmaz: "kamplar başladı maçlar çok yakında başlıyor artık kendi geleceğimi düşünmek ve kararımı vermek durumundayım".
    yaklaşık bir gün önce felipe melo: "bugün eşimin doğum günü partisi var. bugün kutlama yapacağız çünkü ayın 29'unda görüşemeyeceğiz. sevgiler!".

    bilmem anlatabildim mi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın