resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1205
    ntvspor tarafından başlatılan oyuncuların yıllık ücretlerinin sözleşme toplam süresi ile çarpılıp toplam maliyet hesaplanması furyasının etkilediği isimlerin başında gelmektedir.

    albert riera

    kendisinin kariyerinde espanyol ile uefa kupası finali, liverpool ile sayısız şampiyonlar ligi maçı ve premier lig tecrübesi, yunanistan liginde bir sezon ve galatasarayımızda geçirdiği bize göre verimsiz bir sezon.

    2011-2012 sezonu başlangıcında büyük kaptan arda turan'ın aniden gidişiyle takımın fellik fellik sol açık aradığı dönemde renklerimize bağladığımız oyuncudur. serbest piyasanın bir kuralı vardır. arz talep meselesi. bir bölgeye talep varsa fiyatta haliyle artıyor. 3milyon euro sözleşme ücreti önerilmiş kendisine. bunu kendisi zorla imzalamamış bizim şu an ki öve öve bitiremediğimiz yönetimimiz imzalamış.

    sonuçta evet kazık yedik ama rierayı fazla ücret alıyor diye suçlamayı anlamıyorum. beğenmiyorsan çagırısın masaya, riera dersin 3yıllık toplam alacagın 9 milyon euro al sana nakit 5milyon euro desek, buyur istediğin takımdada oyna bonservisinide sana veriyoruz desek bence bu adam direk kabul eder bunu. ama bizim yönetimimiz onu tutacak yabancı kontenjanını dolduracak kimseye satamayacak ve 3yılda parça parça 9 milyon euroyu bu adama ödeyecek.bence bu arkadaşa bu kadar yükleneceginize galatasaray yönetimibaşlığında yönetime yüklenseniz daha iyi olur. kendimi rieranın yerine koyuyorum bende olsam bende gitmem bende paramı alırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın