• 106
    çok ince bir çizgi mevcut, böylesine büyük spor kulüplerini yönetirken..
    kar amacı güden bir çok farklı organizasyonda yakalanan başarıların, benzer bir şekilde realize edilmesi oldukça meşakkatlidir, böyle sporun içindeki birimlerde.
    zira insanları dahil etmeye çalışırken bu alışveriş döngüsünün içine, amatör ruhu içeride tuttuğunu gösterme mecburiyeti mevcuttur, devamlılığı yakalayabilmek adına..

    galatasaray store, artık rahatlıkla söylenebileceği üzere, sürdürülebilir bir kalkınma trendi içine girmiş durumda, bir süredir.
    şüphesiz ki, saha içinde yaşanan başarıların estirdiği olumlu hava, önemli bir etken,
    diğer taraftan ise bu rüzgarı doğru bir şekilde yöneten insanların mevcudiyeti de bir nevi şans olarak görülebilir.

    değişik bakış açılarına sahip insanların, farklı ürün yelpazelerinde tatmini bulabiliyor olması, ürün çeşitliliğine dair bir övgü gibi,
    kanımca muslera formasının ortaya çıkışı dahi, artık bazı şeylerin daha akli unsurlarla gerçekleştiğinin somut bir göstergesi..
    üstelik, galatasararay'ın elit avrupa kulüplerinden biri olduğuna dair süreklilik dahilinde vurgularda bulunan bir markayla çalışılması da akıllıca..

    bu noktada, özellikle 'tek adam' zihniyetini kültürel kodlarına işlemiş bir toplum için, en tepedeki ismi tebrik etmemek mümkün değil,
    nurettin bey, o koltuğa oturduğundan beri, gözle görülür bir evrim geçiren gsstore, artık galatasaray taraftarının gözbebeği..

    dileğim, kendi kariyeri için de, profesyonel kaygılarının yanında, amatör olarak da haz alması sebebiyle, buraları uzun soluklu benimsemesi,
    naçizane eleştirim ise, salon sporlarına yönelik farklı stratejilerin geliştirilmesi gerekliliği.

    teşekkürler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın