resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2487
    şimdi öncelikle belirteyim de bu adamı ben de bunu okuyan senin kadar en az seviyorum. ilk geldiği eleştirildiği zamanlar da dahil hep sevdim ve savundum ama şimdi durum şöyle ki gelmezse şayet kendisi çok üzülmeyeceğim bunu farkettim. ha melo gelsin candır, gelmese üzülürüm ama demek istediğim takımın geleceği açısından üzülmeyeceğim.
    sayın bidonumuz melo ilk geldiği zaman nasıl eleştirilmişti bu sözlükte sanırım hepimiz hatırlıyoruz. piskopat dendi, hollanda maçında ki oyunu ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunuldu, bidon dendi ne bileyim daha bir sürü şeyler dendi. ama fatih terim adlı yüce insan o bidondan nasıl verim aldı, risklere rağmen takımına nasıl kazandırdı gördük. ve o zaman yönetimde de melo aleyhine söylentiler dolaşmaktaydı hatırlarsanız yıllık ücret vs. ama bunlara rağmen takıma kazandırıldı fatih hoca istediği için. imparatorun şu anda kulüpte ne kadar ağır bastığı ortada ve yönetimde başarıdaki aslan payının hocanın olduğunun farkında. bu durumda melo eğer fatih hoca isterse öyle ya da böyle alınır. ha o zaman melo alınmazsa sıkıntı yok benim açımdan hocamdan iyi bilecek değilim ya.
    bir de olayın popülarite kısmı var. yönetim de, hoca da melo'yu taraftarın nasıl sevdiğini, benimsediğini biliyor. hatta bazı tarartarlar için melo gelmezse eğer yönetim şu ana kadar ki transferlere rağmen başarısız sayılacak. yönetim bu riski almak istemez. şayet olur da melo alınmazsa bize melo'yu unutturacak bir isim alacaklarına inanıyorum bu yüzden.
    kısacası severim melo'yu ama gelmezse bir şey kaybetmeyecektir takım bence. güvencem hoca'm, imparatorumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın