• 5716
    2012-2013 sezonuicin hala transfere ihtiyaci var mi yok mu diye dusunduren takimdir.

    kale : sanirim kafamizin en rahat oldugu bölge kale. aslinda muslera'yi tam anlamiyla yedekleyecek onur kivrak gibi bir kaleciye daha ihtiyacimiz var ama onur'u* da alip yedek bekletmek etik olmaz diye dusunuyorum. olasi bir muslera sakatliginda kaleyi ufuk'a emanet edebiliriz. muslera iyilesinceye kadar idare edecektir.

    defans göbegi : ujfalusi ve semih ikilisinin önumuzdeki sezon ayni sekilde performans göstereceklerinin malesef garantisi yok. bu bölgede oynayabilecek hakan, gökhan zan, ceyhun ve dany gibi yedeklerimiz var dolayisiyla transferin aciliyeti yok.

    bekler : sag bek icin eboue, sabri, dany, ujfalusi ve hamit altintop'a sahibiz. heralde en saglam noktalarimizdan biri sag bek. ancak sol bek icin hakan balta'dan baska guvenebilecegimiz bir oyuncumuz yok. bu bölgeye olasi bir sorunda eboue, riera ve culio ile yedeklenebilir ve caglar birinci'nin iyi bir performans sergilecegini hayal edebiliriz. yine de sol bek icin en azindan hakan'i yedekleyecek genc ve gelecegi parlak bir turk sol bek alinmasi gerekir.

    orta saha : hepimiz biliyoruz ki melo ve selcuk belkide gecen yilin dunyada en iyi orta saha ikilisiydi. yalniz gecen sene sanliydik ve sakatliklarla ugrasmadik. bu konuda scott piri'ye selam cakmak farz. bu iki oyuncunun yasayabilecegi olasi bir sorunda yerine koyabilecegimiz oyuncu sayisi bir hayli fazla. bu bölgede emre, dany, hamit, engin, culio, ceyhun ve sabri forma giyebilir. bu bölgede de transfere ihtiyacimiz yok.

    kanatlar: amrabat ve hamit ile sagli sollu cok iyi kanatlarimiz oldu. yine bu bölgenin, engin, culio, riera, sabri, aydin, ve emre gibi alternatifleri var. bunlardan hicbiri galatasaray'in kanatlarini sahlandiracak futbolcular degiller ama idare edebilecek kadar kaliteliler.

    forvet hatti: elimizde umut ve elmander gibi istikrar abidesi iki futbolcu var ve bunlarin asagi yukari senelik performanslari belli. ikisine tek basina guvenip forvet hattini emanet etmek bize defansif anlamda katki saglasa da ofansif anlamda takimi zayiflatir. keza burak, sercan ve baros kafalarda hala soru isareti. burak ve baros'un kalitesi tartisilmaz ama özellikle burak'in formamizi henuz giyip neler yapabilecegini görmedik. cok kotu bir sezon da gecirebilirler ki gecmis tecrubelerimize göre bu iki oyuncu cok istikrarli degiller. ben yine de burak'in takima cok buyuk katkisi olacagina inananlardan biriyim. necati de yasina ragmen cok profesyonel ve formanin kiymetini bilen birisi. sahsen necati'den iyi bir yedek ve kritik golcu olacagini dusunuyorum ama kendisine forvet hatti teslim edilmemeli. su durumda bu bolge icin baros'u gönderip yerine istikrarli bir golcu gelmeli kanatindeyim. yalniz bu golcu ayni zamanda her iki kanatta da oynayabilecek kapasitede olmalidir.

    sonuc : takimimizin an itibariyle yerli genc bir sol beke ve kanatlarda da oynayabilen cok golcu bir oyuncuya ihtiyaci var gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın