• 5707
    albert riera, milan baros, emmanuel culio ve juan pablo pino'yu satması gereken takımdır. şu an 6+2 diye saçma sapan bir sistem var ve gelecek sezon bu 6 yabancı sayısı 5'e düşecek. bu futbolcularla birlikte toplam 11 yabancı oyuncumuz var* yabancı sayısı maksimum 7'de tutulmalı diye düşünüyorum. zaten kalan 7 yabancı oyuncunun 6'sı direk ilk 11 oyuncusu. ujfalusi'nin de gelecek sezon futbolu bırakacağı düşünülürse 6 yabancı kalıyor.

    yani bu üstteki 4 oyuncuyu yazdım diye onları sevmediğim anlaşılmasın. baros'u bende çok severdim ama artık gitmesi gerekiyor olmuyor, riera'dan da artık ümitli değilim. culio'nun da zaten bu kadar saçma bir yabancı sınırı olan bir yerde, bizim gibi kaliteli bir takımda bu sınır içerisinde kullanılmasını doğru bulmuyorum. pino zaten hiç bir zaman bizim takımın kalitesinde bir oyuncu olmadı..

    yani ben şimdilik bu 4 futbolcudan kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. seneye ujfalusi futbolu bırakırsa onun yerine büyük ihtimal dany geçer veya genç, kaliteli bir türk stoper bulmalıyız.*
    ujfalusi futbolu bırakırsa yabancı sayımız 6'ya düşüyor ve bir tane daha transfer yapabilecek duruma geliyoruz böylelikle. yani tabi bana göre böyle, ben 2013-2014 sezonundan itibaren 7 yabancıdan fazla kesinlikle olmaması gerektiğini düşünüyorum. ki zaten geçtiğimiz sezon 7 yabancı ile oynadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın