• 249
    herkes de tutturmuş almamak için bahane üretip bok atıyorsunuz diye. her sene beğensem de beğenmesem de en az bir forma bazen de iki forma alırım. alınır alınmasına ama eğer kumaş böyle naylon poşet terk olursa sadece maçlarda giyebilirim. adamın sırtından şelale akar bu kumaşla.

    parçalı forma nike'ın paylaştığı fotoğraflardaki gibi olursa 5 üzerinden 4 alır. kırılan puan yakanın çok derin olmasından ve bundan dolayı türk bayrağının yerinden ve tam parçalı olmamasından kaynaklanıyor. o diğer kumaşla 2,5 anca alır, o da parçalı formanın, armanın hatrına.

    beyaz forma daha sonra çıkacak zaten ama kumaş güzel bir kumaş olursa 5 üzerinden 5 alır. zaten beyaz formaları hep çok severim, bir de şeritle birleşince tadından yenmez bir hal alıyor. diğer kumaşla 3 maksimum puanı olur.

    kırmızı forma ise nereden tutsan elinde kalıyor. v yaka olması bir artı sayılabilir. formayı hem açık-koyu parçalı yapıp, hem de üstüne dikine çizgiler ekleyince göz yorucu bir hal alıyor. ikisinden biri tercih edilse çok daha iyi bir hal alabilirdi. bir de formada reklamlar haricinde hiçbir sarı detay yok. inter'in kırmızı deplasman forması gibi kolu çift renk yapıp sarı da eklense çok daha güzel olabilirdi. arsenal formasının kolundaki çizgi şekli de hoş olurdu. nedense sarı formada kırmızı ya da kırmızı formada sarı detay olmayınca içime sinmiyor. bu haliyle forma 5 üzerinden 1, bilemedin 1,5.

    not: galatasaray'a düz kırmızı forma yapmanın pek bir anlamı yok. füme ya da siyah, hatta turuncu forma çok daha güzel olur. bu kırmızı formayı giyebileceğimiz maçlarda %99 ihtimalle parçalıyı da giyebiliriz, ki parçalının giyilebildiği maçlarda başka forma giymenin hiçbir anlamı yok.

    edit: bir de şu ülker yazısı siktirip gitse mükemmel olacak. türk telekom yerine de ttnet falan olsa çok daha iyi olur. çift katlı reklam yazısı hiç güzel durmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın