• 238
    eğer formalar internette gezen şekildeyse; öncelikle belirtmek isterim ki resimden anladığım kadarıyla o forma futbolcularınızın giyeceği forma değil, 80 küsür lira karşılığında taraftar forması şeklinde satılacak forma. zira 119 liraya satılacak ve nike'ın kendi facebook sayfasında yayınladığı formadan parlak kumaş türünde olmadığı anlaşılıyor.

    eğer bir nike mağazasına gidip 2012-2013 sezonu barcelona formasının asıl maç forması ve taraftar formasını inceleyen olduysa demek istediğimi anlayacaklardır.

    bir de elit konusu var, ona da bir yorum yapalım. elit kategori denilen şey formalarıdan ibaret değil. bunun içinde antrenman formasından tutun taraftara satışa çıkarılacak tişört vs. ürün çeşitliliiğne kadar her şey dahil. o yüzden sırf formaya bakıp elit bu muymuş :( demeye gerek yok. antrenman formalarının bu seneki kalitesi ortada, farklı şeylerin yapıldığı belli.

    şimdi formalara gelelim, ben parçalı formanın kırmızısının antrenman formalarındaki gibi olmasını istiyordum, o yönüyle beklentimin altında kaldı fakat bunu dışında kesinlikle çok güzel duruyor bence. zaten nike 2 gün önce resmi yayınlayınca dibim düşmüştü. kırmızı formaya gelince, tabi ortalarda gezinen formadan farklı olunca hayal kırıklığına uğramadım değil. fakat onun da kumaşının resimdeki kumaştan farklı olacağını ve çizgilerin daha az belli olmasıyla formanın çok daha şık görüneceğini düşünüyorum, umudum o yönde. bir de kırmızı formada madem gövdede çizgi modeli uygulandı, kollarda da uygulansa daha hoş olurmuş sanki.

    şimdilik durum bundan ibaret; forma+şort ikilisinin 119 liraya satılacağı söyleniyor ki bu da güzel bir şey bence. fakat türk bayrağının formalarda basılı olmaması çok büyük bir eksidir benim gözümde.

    tabi iş bu entry bugün nete düşen resimlere dayanarak yapılmıştır; yarın lansmandan sonra bir timsah tablosu ortaya çıkarsa editleyip formalar hakkında fikrimi de yazacağım.

    taraftar unutmamalıdır ki, yönetim futbol takımı konusunda görevini yapmıştır, yapmaktadır; şimdi sıra taraftardadır ve umuyorum biz de onların yüzünü güldürürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın