• 373
    kavurucu sıcaklarda, evde oturan bir futbolseverin en büyük dostu, diyerek tanımımı yaparım.

    yepisyeni takımım lazio ile geride bıraktığım ilk serie a sezonumun ardından beni kendine bir kez daha bağladı bu allahın belası oyun.. yeni sezon hazırlıklarına başlamadan önce sözlüğe girip ilk sezonun özetini meraklılarıyla paylaşayım istedim.

    öncelikle lazio yönetiminin sizden beklentisi sezonu orta sıralarda biryerlerde bitirmeniz. fakat bu durum, benim büyük hedeflerimle pek örtüşmediğinden sezonu şampiyonluk yarışı içinde geçireceğimin sözünü verdim ve transfer bütçemi biraz olsun arttırmış oldum.

    sonrasında tabi ki oyunun can damarı olan transferler..

    takımın gayet dengeli bir kadrosu vardı. her mevkide ortalamanın üzerinde oyuncular mevcut olmasına rağmen, sağ açık ve forvet arkası mevkilerine daha etkili isimler almayı planlayarak işe başladım. ve ilk transfer adel taarabt oldu. bir türlü beklenen patlamayı yapamamış bir yıldız adayı için önemli bir bonservis bedeli ödedim. ardından sağ kanada real betis takımından ezequiel geldi. ve sezona iyi ve alternatifli bir kadroyla girdik..

    mücadele ettiğimiz üç kulvar vardı.. serie a, italya kupası ve uefa avrupa ligi...

    berbat başladığımız bir sezonu, takım sisteme ve birbirine alıştıktan sonra toparlanarak son ana kadar üçüncülük mücadelesi verdiğimiz juventus' un ardından dördüncü sırada tamamladık ve şampiyonlar ligi vizesini kaptık..

    uefa avrupa liginde çeyrek finalin kapısından çok dramatik bir biçimde döndük..

    italya kupasında ise çeyrek final oynayabildik..

    ilk sezon için bence iyi bir performans ortaya koyduk takım olarak..

    adel taarabt muhteşem bir sezon geçirdi.. djibril cisse 20 gol atarak takımı sırtladı..

    önümüzdeki sezon ligi daha iyi bir noktada bitirmeyi, şampiyonlar liginde en az çeyrek final ve italya kupasında en az yarı final hedefliyoruz..

    bakalım neler olacak..

    ben şimdi transfer yapmaya gidiyorum sözlük...
App Store'dan indirin Google Play'den alın