• 5692
    bugün tüpçü çıkıp bu ülkeye yabancı oyuncu sokulmayacak bundan sonra dese, sezonu açık ara farkla şampiyon olarak bitirecek takım.

    ufuk-sabri-semih-gökhan-hakan-selçuk-engin-hamit-çolak-burak-umut gibi bir kadro çıkar ki buna yerli oyuncularıyla karşı koyacak bir takım daha yok süper lig'te. işin güzel tarafı da yabancılarımız da aslan gbi, galatasaray'ın şampiyonlukları hep yerli kalitemizin yüksek olduğu sezonlarda gelmiştir. ufak bi kadroya göz atarsak ortaya çıkar zaten.

    2007-2008 orkun-uğur(sabri) -emre*-servet *-hakan balta*-mehmet topal *-barış *-lincoln-arda *-ümit karan *-hakan şükür *

    kısaca 07-08 sezonuna baktığımızda servet-hakan-topal-arda-ümit-hakan'dan çok büyük verim aldığımızı görüyoruz. yabancılardan skor üretenler lincoln ve nonda sadece.

    2005-2006 mondragon-sabri*-song-tomas-orhan ak-saiodu-ilic-hasan-ümit-hakan-necati*

    2006 sezonununa baktığımızda hasan-ümit-necati-hakan-sabri iyi sezon geçiren yerlilerimiz, ilic hücumda katkı veren tek yabancı. song ile mondragon'da iyi bir sezon göstermişti o sene.

    2011-2012, muslera-eboue-tomas-semih-hakan-melo-selçuk-emre-engin-elmander-necati. 2 altyapıdan, 4'de iyi yerli transferiyle şampiyon olmuşuz.

    örnek teşkil etmesi açısından, 2010-2011 sezonunu koyalım bir de.

    ufuk(zapata)-sabri-neill-servet*-balta*-b a m *-kewell-arda-baros
    takımın en skoreri 11 gol ile milan baros.

    şu galatasaray tarihine kara leke olarak geçen sezonda galatasaray'ın yerlilerine bakıyoruz, ufuk-sabri-servet-hakan-barış-ayhan-mustafa sarp-serdar özkan-arda turan(ki o sezon doğru dürüst oynamadı)-çağlar-gökhan zan.
    allah aşkına söyle, şurda 1 tanesi katkı vermiştir diyebileceğin adam var mı? 1 tane ya, 1 tane. kewell'ı baros'u culio'yu çıkar, ne farkı kaldı anadolu takımından. yabancılara özel bir teşekkür etmemiz gerekiyor şu sezonda, takımı ligte tuttukları için. bu sezondan da aklımda kalan tek kare şudur; galatasaray yine avrupa'nın dandik bir takımına 2-0 yenilmekteyken, takımın bütün yerlileri uyurken aha bu 2li sami yen'de skoru 2-2 yapmayı başarmıştır. golden sonra şöyle bir resim var, hırslarını anlatmaya yeter herhalde. http://1.bp.blogspot.com/...quJH2YtY/s1600/4.jpg

    neyse çok uzattık, kısaca burak-hamit-umut transferlerinden sonra iyi olan yerli seviyemizi 2-3 daha üst seviyeye çektik. açık açık söylenebilir ki takım sınıf atladı. başkanın verdiği çilek sözünden çok daha önemli işler yaptı bu sezon aslında. inşallah karşılığını da alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın