• 82
    gelecek isimler hemen hemen kesinleşmiştir şimdi merak edilen gidecek isimlerdir. kadromuz şu an 31 kişiden oluşmakta.

    bu sayının 25'e düşmesi muhtemel.

    kaleciler: muslera(ufuk)
    defans: ujfalusi(dany), semih(zan), eboue(sabri), hakan(çağlar)
    orta saha: selçuk(engin,yekta), melo(ceyhun), hamit(aydın,yiğit), amrabat(çolak,culio,riera)
    forvet: burak(necati,baros), elmander(umut,sercan)

    alternatifleriyle birlikte ideal kadroyu yazdığımızda toplam sayı 28 oluyor. yazılmayan 3 oyuncu altyapıdan kampa çağrılan eray, mertan ve berk ismail. bu oyuncular belki türkiye kupası maçlarında belki ciddi sakatlık hallerinde kadroya eklenebilir.

    yine de 3 kişilik bir fazlalık var. 18 kişilik maç kadrosunun dışında kalması muhtemel 10 oyuncudan 3'ünün en kötü kiralık olarak gönderileceği kesin.

    bu 10 oyuncu: zan, sabri, çağlar, ceyhun, yekta, yiğit, culio, riera, sercan, baros

    yani açıkçası hocanın zorunlu haller dışında ufuk, dany, çolak, engin, aydın, umut, necati gibi oyuncuları 18 dışında bırakacağını sanmıyorum. sonuçta geçen sezon şampiyonlukta bu oyuncuların çoğunun payı büyüktü. umut ve dany ise kadro derinliğini arttırmak için zaten bu sezon transfer edildi. onları da aynı kategoriye aldım bu nedenle.

    tekrar o 10 oyuncuya dönersek:

    - sabri, zan ve çağlar şu saatten sonra takımdan ayrılmazlar. onları geçelim.
    - ceyhun'un gönderileceğine ihtimal vermiyorum. çünkü oyun tipi olarak melo'yu yedekleyecek tek isim ceyhun. üstelik stoper de oynayabiliyor. takımda fazlalık yaratmıyor şu konumda.
    - culio'nun kamp performansı kaderini belirleyecek. riera'ya göre maaşının azlığı nedeniyle gönderilecekler listesinde bana göre 2. planda.
    - yekta ve yiğit potansiyeli yüksek oyuncular. sakatlık durumları nedir bilmiyorum. ama hocanın bu 2 oyuncudan kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. yine de kiralık gidebilirler elbette.
    - sercan genç forvet kontenjanından bir sene daha kalsa bile baros ve riera'ya bir şekilde kulüp bulunmalı. şu an kadrodaki fazlalığı oluşturan oyuncular bunlar. ayrıca yabancı kontenjanına da dahiller.

    takımdaki yabancılara parantez açalım: muslera, ujfalusi, dany, eboue, melo, amrabat, culio, riera, elmander, baros

    18 kişilik kadroya maksimum 8 yabancının girebildiği düşünülürse yine yollar baros ve riera ikilisine çıkıyor. dany ve culio zaten yedek kalmayı sorun edecek oyuncular değiller. diğer 6 oyuncumuz da zaten ideal 11'de yer almakta.

    sonuç: benim beklentim baros ve riera bir şekilde takımdan gönderilir. riera olmasa bile baros kesin olarak ayrılır. riera kalırsa tribündeki yabancılarımızdan biri olur. culio ile değişmeli oynarlar. yerlilerden de bir ya da iki oyuncunun kiralık verileceğini düşünüyorum. adaylar sercan, yiğit ve yekta. yaşı ve oynadığı mevki itibariyle sercan ilk aday. çünkü takımda şu anda 6 forvet var ve tercih edilecek son oyuncu kendisi. gelişimi tribünde gösteremeyeceğine göre kiralanması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın