• 5671
    bu sezon* transfer işini biraz abartmış takımım. geçtiğimiz sezon zaten ziyadesiyle memnun olduğumuz takımımıza yeni bir takım kuruyormuşçasına 6-7 tane adam almak yarardan çok zarar getirebilir. allah var aldığımız oyuncuların neredeyse hepsi ilk 11 çıkabilecek oyuncular ama ya geçtiğimiz sezonun ilk 11'i?
    kabaca bir hesap yaparsak hamit, amrabat, umut, burak, dany ve anlaşacağımızı varsayarsak melo'ya bonservis ve ilk sezonki ücretleri için ödeyeceğimiz rakam yaklaşık 42,5milyon euro civarında. aldığımız oyuncuların her birinin birbirinden yetenekli oyuncular olduğunun farkındayım ve umarım başarılı da oluruz ama kalabalık kadro her zaman iyi değildir. üstelik sezonun çok başarılı şekilde bitirmiş ve alkışlanmayı, övülmeyi bekleyen bir takıma yapılıyorsa bu kadar takviye, o zaman sonuçlar biraz can sıkabilir.
    bana kalırsa bu paranın zaten mevcut iyi kadromuza eklenecek bir süper stara harcanması daha mantıklı olabilirdi. hem risksiz, hem de takımı haftalarca medyanın zirvesinde tutabilecek, o "çilek" dediğimiz tanımlamanın tam karşılığı olacak, bonservisi 25-30milyon euro civarında bir oyuncuya. modric mesela, ya da sneider. örnekler çoğaltılabilir.neyse hülasa en az geçtiğimiz sezon kadar keyifli bir sezon geçiririz umarım bu yıl da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın