• 1076
    kimi taraftar vardır başarıya endeksli, yolda nasıl gidildiğine bakmadan sadece yolun sonuna göre karar veren. sadece sonuç önemlidir onlar için. final oynasan niye kupa değil der, bazen kupaya katılmanın dahi başarı olduğu zamanlarda koskoca kulüp bu mu der eleştirir. takım ruhu, kapasitenin sınırının neler olduğu ve takımın bunu ne kadar zorladığı ne kadar üzerine çıktığı önemli değildir. inanmışlık, hayaller, duygular.

    duygusal olan her taraftar için oktay hoca ile geçen şu dönem asla unutulmayacaktır. kimi ne başarısı var, hani kupa, yok beşiktaş maçı der. büyük resime bakan insan neyin ne olduğunu gayet güzel görür. gittiğim zaman arkadamdan oktay hiç bir şey yapmadı demesinler istiyorum demişti koç. öyle de oldu. derbi maçlarından sonra sadece yendiğinde basket takımını hatırlayan taraftar yuroligde kazandığı maçlarda gözleri doldu. belki geçen sene yurolige gitmesek de kimse başarısızlık olarak görmezdi. zaten çok da büyük hedeflerle yola çıkmamıştı bu takım. gidebildiğimiz yere kadardı yolun sonu. kimse kupa, şampiyonluk sözü vermemişti.

    nasıl ki futbolda geçen senenin ardından beklentilerimiz çok fazla değildi sezon başında. ama zaman geçtikçe daha da inandık fatih hoca ve takıma. ne demişti fatih hoca yenilsek dahi, gurur duyabileceğiniz bir takım yaratmak istiyoruz. işte basket takımı da böyleydi geçen sene. son topa kadar boşuna mı dedik biz. ister mahmutisporlu diyin ister başka bişey. taraftarlık duygularla güzeldir. herşeyin olmadığı halde profesyonel algılandığı dünyada amatör ruhumuzdur bizi takıma daha çok bağlayan. salona gittiğinde oktay hocanın bir selamıyla mutlu olan taraftardır. shipp sakatlandığında elini tutan koçu görüp, tutku ile aynı anda gözlerin dolmasıdır. geçen seneki final maçından sonra oktay hocanın oyunculara sarılmasının hafızalarda yer etmesidir.

    belki daha büyük başarılar yakalanır ki yeni takıma ve koça inancım büyük bu konuda. fakat o aradaki sıcaklık aynı kalır mı, o konuda emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın