resim
Johan Erik Calvin Elmander
Takım:Holmalunds IF
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.88
Uyruk:İsveç
  • 1522
    johan elmander takımımıza transfer olduğunda onu hiç tanımıyordum. hiçbir maçını izlememiştim. iyi bir futbolcu mu, çok gol atıyor mu, hakkında hiçbir şey bilmiyordum. elmander'i ilk, imza atmaya tesislere geldiğinde görmüştüm ve şöyle düşünmüştüm: "iyi ki elmander'i transfer ettik. takımımızın böyle yakışıklı oyunculara ihtiyacı var." çok yüzeysel oldu biliyorum ama şu güzelliğe bakar mısınız? http://cdn.galatasaray.org/...3e5e8ba57c5b198d.jpg

    çok sevdiğim ama çok nadir kullandığım bir laf var: güzel insan. elmander işte tam da onlardan. bir de içinin güzelliği, yüzüne yansımış derler ya, öyle işte. nur saçıyor sanki. çok güzel bir ışığı var. onu görür görmez istemsizce gülümsüyorsunuz. * adamda kusur arıyorum ama bulamıyorum. yakışıklı, sevimli, çalışkan, iyi oyuncu, kompleksiz, efendi, güler yüzlü, sorunsuz, arkadaş canlısı, yardımsever vb... bildiğiniz bütün iyi sıfatları yazabilirsiniz buraya.

    eşi de çok güzel bir kadın. http://www.sondakika.com/...avustu-2756925_b.jpg demem o ki johan siz bol bol çocuk yapın. yanlış bilmiyorsam bir oğlunuz bir de kızınız var ama yetmez. sizin gibi güzel insanların çoğalması lazım. tabii galatasaray'ımızın alt yapısına da oyuncu lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın