• 31
    satılmış fenerli medya sayesinde gerçekmiş gibi görünen şehir efsanesi...

    aldıklarında, ''fener'den x'e çalım'' manşetleri atılır; alamadıklarında, ''zaten istemedik'', ''çok da gerekli değildi, o yüzden çok para isteyince biz vazgeçtik'', ''biz kovulmadık, kendimiz istifa ettik'' söylemleri öne çıkarılır.

    daha geçen sene selçuk inan transferinde açıkça gördük. her daim, ''biz zenginiz olm, istersek basar parayı alırız!'' diye kendini avutan gerizekalılar, ''çok para vermişsiniz selçuk'a, para için sizi seçti, cik cik...'' şeklinde ötmemişler miydi? türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu için, ''zaten hem çok pahalıydı, hem de yedek kalırdı fenerbahçe'de...'' gibi zırvalar atmamışlar mıydı ortaya?

    tarih boyunca hep en iyi yerli yıldızlar galatasaray'ı seçti. son dönemlerde bu cazibemizi kaybetmiştik, ancak yeni yönetim ve fatih terim'le yeniden yerlilerin tercih edeceği ilk kulüp olarak ortaya çıkıyoruz.

    ancak hala, ''fener her istediğini alıyor, bizim yönetim çok rererörö...'' diyebilen galatasaray taraftarları var. eziklik size yakışmıyor renktaşlar. o psikoloji karşının psikolojisi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın