• 10
    galatasaray 'ın yeni orta saha üçlüsü. hamit altıntop alındı felipe melo 'da ufak pürüzler var ve o da alınacak çok yüksek ihtimalle. hamit ilk defa bu sezon gündemimize geldiğinde bu orta saha beni hem lig hem de şampiyonlar ligi için baya baya heyecanlandırmıştı. benim için rüya bir orta sahaydı bu. önce şu konuya açıklık getirmek lazım. hamit orjini orta saha olan öz be öz libero bir oyuncudur. burdan defansif veya ofansif libero anlamı çıkmasın. hamit tıpkı selçuk inan gibi oyunu hem aktif hem de pasif yönde üst düzeyde oynayabilen bir oyuncu. zaten onu özel ve fatih terim açısından bu kadar istenilir kılan neden de bu. ama saha içinde sağ bek, sağ kanat gibi mevkilerde de oynayabilir tabi ki ama galatasaray'ın böyle bir zaafı yok. emmanuel eboue varken böyle bir adamı kanada hapsetmek anlamsız olur. zorunlu haller dışında tabi.

    melo'nun da katılmasıyla galatasaray okan- emre- suat üçlüsünden sonra ilk kez 3 adet oyunu iki yönlü oynayabilen bir ortasaha ile arzı-ı endam edecek. bu üçlü önündeki hücum hattını asistleriyle delirtir, ligi paramparça eder, avrupa'da çılgın atar. terim'in ağzının kulaklarına vardığına eminim. biraz geç oldu ama oldu. geçen sene avrupa'da oynamayan, yeni kurulmuş bir galatasaray'da ligde yaklaşık 25 gol atan bir selçuk-melo ikilisine hamit eklendi ve ben bu üçlüden lig-kupa-avrupa için 40-50 gol gibi ciddi bir skor katkısı bekliyorum. özellikle içerdeki maçlarda büyük mutluluklar yaşatabilir bu adamlar bize. fatih terim bu sene kafasındaki kadroyu kurarak 4-5 sene hem ligi hem de avrupa'yı sarı-kırmızıya boyayacak bir takım oluşturmak istiyordu ve hamit bu açıdan önemli bir adımdı.

    şimdi sol kanada michel bastos olmadı oussama assaidi alınsın, burak yılmaz ya da yabancı bir striker çileğimiz olsun ve transfer kapansın istiyorum. sonrası kupalar, şampiyonluklar, avrupa zaferleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın