• 27
    sözlükçülerin yalan yanlış bir şekilde kullandığı cümledir. taraftar takımın eksik bölgelerine takviye ister transfere endeksli taraftar modeli olur. yönetimin, yerli futbolcu kıtlığı varken burak yılmaz'ı cüzi bi rakama elinden kaçırmasını eleştirir transfere endeksli taraftar olur. başkanın durduk yerde ortaya çıkıp 25 haziran'da toplu imza töreni yapacağız sözünü tutamamasını eleştirir, neden böyle gereksiz bir çıkış yaptığını sorgular, transfere endeksli taraftar model olur.

    ha bir de şu var. 2010-2011 sezonu transfer döneminde sözlükte adnan sezgin'i koruyup taraftara giydirenler bugün yine bu başlıkta yazıyor. girin adnan sezgin başlığına okuyun ilk 10 sayfayı. kim ne yazmış görürsünüz. aynı adamlar geçmişten ders almamış yine çıkmış takımın eksiklerinin giderilmesini isteyen taraftara sataşıyor. tamam adamım gelmesin hiç kimse. istemiyoruz. melo da gelmesin. hatta selçuk ile muslera'yı da satalım. önemli olan transfer değil ki. ama yok biz yeni nesil taraftar olduğumuz için anlamayız bunu.

    siz zamanında bu köhne zihniyet yüzünden 14 yıl şampiyonluk göremediniz ya biz de aynısını çekmek zorundayız değil mi? zihniyetinizi seveyim sizin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın