• 159
    artık buradan futbolu yetiştirmemiz gereken aslan ocağıdır. çünkü altyapıdan oyuncu yetiştiremezsek yerli kalitesinde her zaman fenerbahçe'nin gerisinde kalacağız.

    fenerbahçe piyasayı o kadar şişirdi ki, 18 yaşında ne oynadığı belli olmayan adama 1,5 milyon €, mehmet topuz'a 8 milyon € falan filan vererek 3'e gidecek adamın değerini 5 yaptılar. diğer takımlarla da ilişkiler sağlam; gençlerden veya kayseri'den bir adam parlayınca kendini fenerbahçe'de buluyor.

    sonra hamitlere buraklara dileniyoruz, onlarla da maddi krizler çıkıyor.

    şimdi biz berk ismail ünsal'dan aslan gibi bir topçu yetiştirebilir miyiz ? evet. yetiştirirsek ne kazanırız ? 0 maliyetli aslan kazanırsın. sonra ne olur ? burak yılmaz için "galatasaray rakibimiz ruslara izin verdik" diyen sadri şener'e "kupadan yer kaldıysa al burak'ı gtüne sok" diyebiliriz mesela.

    mertan caner öztürk gelecek vaadeden bir eleman. gerekli altyapıyı kendisine aşılarsak aslanlar gibi bir kanadımız olur. amrabat'a 7,5 verene kadar kendisini 0 maliyetle oynatırız. sonra da süleyman hurma'ya "dün yediğin hurmalar... anladın sen amk zaa xd" deriz. rahat ederiz.

    en yakın zamanda altyapıdan genç oyuncuları pat pat as takıma çıkarmalıyız. yoksa yerli kalitesi olarak işimiz zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın