• 268
    geçen senekine oranla daha sakin geçmesi gayet normal olan transfer sezonu. ne bekleniyor anlamıyorum? geçen sene sıfırdan takım oluşturduk bu yüzden yaz boyunca neredeyse her hafta bir transfer haberi duyduk. şimdi şampiyon takımız ve nokta transferler yapmak zorundayız. geçen seneki kadar hızlı davranmamız gerekmiyor.

    vay efendim transferler kampa yetişmemiş. ne zaman yetişti ki? ufak bir örnek; emmanuel eboue geçen sene 16 ağustosta gelmişti. bu bize pek birşey kaybettirmedi zannedersem.

    neymiş büyük futbol takımları transferi kamp başlamadan bitirirmiş avrupada böyleymiş. kardeşim zaten sadece futbolda değil her alanda bu böyle. adamların belirli bir sistemi var bunun dışına çıkmıyorlar. evet bu güzel bir yöntem ama biz avrupa gibi değiliz ne yapalım? bizim yöntemimiz daha farklı. yine ufak bir örnek; alman milli takımı disiplin kelimesiyle özdeşleşirken bizim milli takımımız çılgın olarak lanse ediliyor.

    biz son dakikaların ülkesiyiz. son dakikada yapılan ödevler, son dakikada yetiştirilen işler. böyle yetişmişiz, türk insanının özelliği-güzelliği bu. hatırlatırım euro 2008'i, kadıköye kalan şampiyonluğu:)

    o yüzden hiçbirimizin transferi son dakikaya bıraktık diye yönetimi suçlamaya hakkı yok. şimdi arkanıza yaslanın ve güzel haberleri bekleyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın