• 266
    önceden ortalıkta bir şey göremezdik ama bir gece ansızın topçu gelecek heyecanıyla yatıp uyurduk gece. şimdi ise kap'a bildirilip alınmayan, 1-2 milyon euro için rakiplere kaptırılan oyuncular mevcut. bu transfer sezonunda ne olacak bilmiyorum ancak, ya büyük hayal kırıklığı olacak ya da çok sansasyonel isimler alınacak. arası yok gibi duruyor.

    ayrıca şunu belirtmeliyim ki önceden basında çıkan haberlere pek itibar etmezdi galatasaray taraftarı. çünkü basın da bilemezdi, menajerlerin pazarlama çalışmalarına kurban giderlerdi. ancak şimdilerde yönetim ve terim arasında lafı geçen her oyuncu basına sızıyor.

    ayrıca şu kap muhabbetini hiç bir zaman anlamadım. her oyuncuyla anlaşabileceksin diye bir şey yok zaten. ama anlaş oyuncuyla, kap'a bildirimini öyle yap görüşüyoruz diye. 1 saat sonra anlaştık diye açıkla. böyle sikimsonik borsa muhabbetini yapan tek takım biziz zaten. sonra kızma taraftarına transfer taraftarı diye.

    bir de her transfer döneminde "biz armaya aşığız transfere değil" diyerek transfer eleştiren, güya laf çakan ibneler, insanları ne diye düşünüyorlar merak ediyorum. sahada galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edecek kadroyu görmek, yönetimde galatasaray'ın en iyi şekilde temsil edildiğini görmek istemek transfer taraftarlığı oluyorsa öyleyim*. aşkı acı çekmek olarak bellemiş bünyeler oluyor genelde bunlar. yeri gelince acısını da çekeceksin tabi ama yeri gelince sevişeceksin, sahada takım çatır çatır oynarken mutluluktan orgazm da olacaksın.

    acı çekme işini geçtiğimizi düşünüyorum artık sevme, sevilme, sevişme vaktidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın