• 262
    her zamanki gibi ince eleyeip sık dokuduğumuz acelemiz olmadığı dönemdir. pastanın unu hala değirmende sanırım, çileğin de mevsimi geçmek üzere.
    umarım geçen sezonlardaki gibi sık dokunan bu kumaş, karşımıza;
    -riera
    -yiğit gökoğlan
    -sercan yıldırım

    şeklinde çıkmaz. hala yönetimin doğru yaptığını bizim kafamızın onların yaptığı bu müthiş yönetimsel hareketleri anlayamadığını düşünen taraftarlarımızın görüşüne saygı duymakla birlikte acı ama bazı gerçekleri de kabullenmek gerektiğini bilmek lazım.

    hamit transferi galatasarayı uçurur mu ? sanmam, mutlaka olumlu katkı sağlar ama takımı çağ atlatmaz. fakat bu transferin başka bir boyutu var. futbol artık sadece futbol değil show business ve maalesef her gs taraftarı burdaki arkadaşlar kadar işin içinde ve sadece renklere aşık değil, olamazda zaten. bu sebeple
    - eğer sen aylarca uğraştığın adamı en büyük rakibine kaptırırsan maalesef taraftarlarının boynunu bükersin, moralini bozarsın. morali bozuk taraftar demek morali bozuk takım demektir.
    - alacağım diye ortaya çıktığın hiç bir adamı alamazsan bu yüzden diğer takım taraftarlarının dalga konusu olursa taraftarların kimse kusura bakmasın sattığın kombineleri seneye zor satarsın
    - geçen yılki kadroya güveniyorlarsa şunu unutmamak lazım karşı tarafın kuşları geçen sene en iyi adamlarını kaybetti ama bu sene şimdiden eksiklerini kapattılar.
    - ayrıca geçen yıl yükü selçukla, melo ya yıkıp şampiyon olduk. bu sene melo hala ne olacağı belli değil, selçuk da biraz ortalamanın altında oynasa ne yaparız.
    umarım ben yanılırım ama sıkıldım istediğimiz hiç bir oyuncuyu alamamaktan karşının kuşlarının her seferinde biz istiyorsak biz alırız demesinden ve selçuk hariç son zamanlarda haklı çıkmasından
App Store'dan indirin Google Play'den alın