• 261
    buraya içimi dökmeye geldim sözlük. öncelikle tanımı yapayım: galatasaray yönetiminin şu ana kadar çok başarısız olduğu transfer sezonudur.

    transfer taraftarı, çıldırt bizi başgan taraftarı diye kimse bok atmasın ve kimse kusura bakmasın. galatasaray taraftarının * %80'i şu durumdan rahatsız. binbir türlü pisliğin içinde boğulan, şikeciliği tescillenmiş takım çatır çatır transferler yaparken bizim bu denli durgun olmamız kanıma dokunuyor arkadaş. bizim bi melo'muz vardı, geçtiğimiz sezonki * performansı ve taraftarla oluşan bağı ortada. 13 mayısta attırsana imzayı. çok para istiyormuş, takım içi dengeymiş. takım içi denge diye diye taraftarın dengesini bozdunuz.

    hamit çok para istiyormuş. vereceksin arkadaş. kaç milyon tl gelir yapmışsın ve şampiyonlar liginde oynayacak bir kulüpsün, gelirlerini katlayacaksın. kaz gelecek yerden tavuk esirgemesene. seksi kulübüz diyorsun, sike sike alacaksın o zaman bu adamı.

    pastaymış çilekmiş, uzun boylu sarışın mavi gözlü 90-60-90 tütütü maşallah.

    ha ne olur, gerekli transferler er ya da geç yapılır ve seneye 3 kulvarda da savaşabilecek muhteşem bir takım kurulur, o zaman bu entry'yi yazdığım için utanmaktan son derece haz duyarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın