• 123
    arkadaş ben anlamıyorum. ligler mayıs ayında bitiyor. sen mayıs ayındaki son iç saha maçında formanı tanıtırsan, şampiyonluktu yaz mevsimiydi derken çok doyurucu bir miktarda forma satarsın. arena'da şampiyonluk kutladık biz. planını programını yap o şampiyonluk kutlanırken oyunculara o formayı giydirip tanıtım yap. atıyorum tek tek sarı formalarla çıkmasın oyuncular; sırasıyla parçalı - beyaz - kırmızı formalarımızla çıksınlar. 30 tane model üzerinde tanıtmış olursun formaları. beğeni toplarsa da hemen satarsın formalarını.

    manu, barça, real, chelsea ve aklınıza gelebilecek tüm dünya devleri formalarını tanıttı. şampiyon olanları bunu paraya çevirmek, diğerleri de maksimum miktarda satış yapmak istiyor. herhangi bir kampa veya tura çıktıklarında taraftarları, hayranları bu formaları alıp onları izleyecek. her türlü para akacak yani.

    bizde temmuzun ortasında satışa çıkarılır ve tüm yaz piç edilir. sonra da forma satmıyor yeaaa :( denir.

    bsg çay demleyin afedersiniz. şampiyon olmuşuz forma bekliyoruz hala. millet sezon bitmeden tanıtıyor bizim sezon başladı hala forma yok. ama taraftar almıyor ki :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın